Zondag 24 jun Lazy Sunday voor alleenstaande 50 plussers in Ede

EdeIk vind het best spannend en kan voorstellen dat diegene die komen dat misschien ook vinden. Het mooiste zou zijn als je als single binnenkomt zonder verwachting, zonder doel. Dan is alles mogelijk en ontstaan de leukste gesprekken en mooiste vriendschappen. Iemand even voor een avond oppikken, is niet mijn doel van deze single community. Want iets wat heel snel ontvlamt is ook snel opgebrand.

Ik gun iedereen die daar naar op zoek is een lieve partner en een langdurige waardevolle relatie. In de westerse samenleving is ons over relaties en liefde niets op school geleerd of door wijze tantes door gegeven zoals ze dat in anderen culturen doen. We moeten het allemaal zelf uitzoeken en maken er behoorlijk een potje van. Ik niet uitgezonderd. Doordat ikzelf gescheiden ben, verschillende soorten relaties heb uitgeprobeerd en niets leek te werken werd ik onzeker.

Ik ben toen mijzelf en relaties gaan onderzoeken. Dat was het beste dat ik gedaan heb! Liefde is de essentie van ieder mens! Hoe vaak manifesteert het zich als zodanig? De seksuele voorlichting op scholen zijn nog geen lessen in liefde en relaties. In het tao?sme (een natuurwetenschap uit China) is het al 5000 jaar onderzocht. Relaties volgen een natuurlijk ritme, zo blijkt. Vandaag de dag is het nog steeds helemaal actueel. Mocht je hierover vragen hebben dan draag ik met plezier de kennis en mijn ervaring over. Dat scheelt je maar zo 20 jaar modderen en onzekerheid.

Bij deze single community gaat het dus wel om liefde en verbinding. Het komen naar deze borrel met singles hoeft niet zo spannend te zijn. Je hebt jezelf toch bij je?! We zijn toch zelf het leukste cadeau? Voor onszelf en voor de ander. Als je zo?n partner wenst te vinden zit je volgens mij goed bij de community singles bij LEF. De toekomst zal het uitwijzen. Het succes van deze single community hangt grotendeels af van wat we er samen van maken. Wij doen er alles aan om de borrel onder singles bekendheid te geven.

Ben jij single of ken jij mensen die single zijn? Kom dan naar de Lazy Sunday Borrel and Bites of informeer ze dan over deze groep.

Voor de duidelijkheid voeg ik maar direct alle data toe voor 2018: zondag 24 juni, 29 juli, 26 augustus, 30 september, 28 oktober, 25 november en 30 december 2018. Kom iedere laatste zondag van de maand van 16-18 uur naar LEF en ontmoet leuke 30+, 40+ en 50 plussers uit Ede e.o.

Bijdrage: €5. Graag inschrijven: liefde@yoonity.nl. o.v.v. naam en leeftijd.

Tot binnenkort!

Bron: edestad
Foto: TheDigitalArtist/Pixabay

(Visited 77 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *