Zaterdagavond 17 maart een 50+ singles cafe in Oldenzaal

De proatpoal
DatingOost komt zaterdagavond 17 maart 2018 weer met een 50+ singles cafe in Oldenzaal, een uitgaansavond voor oudere singles. “Een paar jaar geleden zaten we ook meerdere keren in het café boven bij De Bisschop, daar zal men ons van kennen.

Zaterdagavond 17 maart 2018 zijn we bij de Proatpoal, links van hotel Ter Stege, aan de Groote Markt”, vertelt matchmaker Getty Schepers van het organiserende datingbureau. “We hebben het druk met onze singlecafe’s en hebben bijna geen zaterdagavonden meer over. Gelukkig konden we nu in Oldenzaal bij De Proatpoal terecht.”

Sinds 2016 is Bart Ikink ook de eigenaar van hotel Ter Stege en het aangrenzende café De Proatpoal. Ikink: “De Proatpoal is een stukje groter dan ons café boven bij De Bisschop. We kunnen nu wat meer singles herbergen”, lacht hij. “De sfeer is altijd goed bij deze avonden van DatingOost; heel ontspannen en relaxed. Leuk dat ze weer in Oldenzaal komen. Het publiek komt altijd van heinde en verre voor deze singleparty’s.”

Getty Schepers legt uit dat bewust gekozen is om op tijd te beginnen en de deuren gaan open om 20.30 uur. Het uitgaan start normaliter altijd laat, dat wilden we niet toen we ruim 13 jaar geleden met deze singlescafe’s startten. Er komen ook mensen die hun partner verloren hebben en er voor het eerst weer op uit gaan. We willen niet dat zij in hun eentje ’s avonds laat over straat moeten voor een avondje uit. We lopen na afloop zelfs mee naar de auto als men dit vraagt. Het doel van de avond is een gezellige avond uit met gelijkgestemden. Met alleen maar singles die elkaar niet kennen. Maar misschien wel hérkennen van eerdere singlescafe’s van DatingOost. 95% komt ook echt alleen. Dat is een drempel, maar je legt sneller contact omdat je geen rekening hoeft te houden met bijvoorbeeld je alleenstaande buurman of vriendin met wie je bent gekomen. Gezellig borrelen, een hapje en op z’n Hollands; eerst beginnen met een kopje koffie. Leuke mensen ontmoeten, contacten leggen en misschien nieuwe vrienden maken. Het is geen datingavond, dan wordt de lat te hoog gelegd.”

Vooraf aanmelden is niet nodig. Een lidmaatschap is ook niet nodig. Doelgroep singles 50+ 60+.

Entreekosten €12,50 incl. koffie en hapjes. Heel graag gepast betalen om een wachtrij bij de entree te voorkomen.

Persoonlijk welkom bij de ingang, dit stelt gerust en voelt vertrouwd.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *