Vlaamse Actieve Senioren nemen nieuwe start

De vereniging Vlaamse Actieve Senioren Groot Tienen neemt na een onderbreking de draad weer op.

Na het overlijden van voorzitter Hilde Tas had Vlas Tienen behoefte aan een rouwperiode. Nu hebben de bestuursleden de draad weer opgenomen. Ze bieden een programma aan voor de 50-plussers in de regio. De Vlaamse Actieve Senioren vzw is een Vlaamse, sociaal-culturele vrijwilligersvereniging voor senioren, dynamisch, pluralistisch en niet partijgebonden.

In eerste instantie gaat Vlas Tienen door met het organiseren van uitstappen naar interessante tentoonstellingen en plaatsen (vrijdag 11 mei naar Diest voor twee tentoonstellingen over prins Filips Willem, bv.). Vanaf juli is er een maandelijkse spellennamiddag (eerste dinsdag van elke maand). Vanaf september wordt een maandelijkse wandeling georganiseerd. Iedereen is welkom. Groot-Tienen wordt heel ruim gezien. En -lid kan deelnemen aan activiteiten in 110 afdelingen.

Voor meer info: Lucienne Smets (voorzitter) op 016-821006, of bij Linda Vangilbergen (secretaris) op 0476-357714. Of je kunt langslopen op de spellennamiddag vanaf juli (eerste dinsdag van de maand, om 14 u, in het Theatercafé aan het Sint-Jorisplein.

Bron: nieuwsblad
Foto: HoliHo/Pixabay

(Visited 79 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *