Studiekring 50 plussers in Holten

Na de zomer is in Holten een Studiekring voor 50-plussers gestart. Eén maal per drie weken komen de deelnemers op de vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 11.45 uur bij elkaar in het Kulturhus in Holten. Er is nog plaats voor nieuwe leden, vooral mannen. 50-Plussers die op zoek zijn naar persoonlijke verrijking en die geestelijk actief willen blijven zijn van harte welkom.

Veel senioren hebben behoefte aan zingeving, sociale contacten en uitdagingen om geestelijk actief te blijven. De Studiekring in Holten speelt hierop in en is geschikt voor iedereen ongeacht achtergrond of beperking. In korte tijd is er een goed functionerende groep ontstaan, waarin vooral nog plaats is voor enkele heren.

Een Studiekring bestaat uit een vaste groep van acht tot tien mensen, die regelmatig bij elkaar komen. Laat u niet afschrikken door het woord studie. De leden bespreken (actuele) onderwerpen die ze samen gekozen hebben. Het kan gaan over eigen hobby’s en interesses, of over kennis en ervaring die je met anderen wilt delen. Een bijeenkomst duurt ruim anderhalf uur. De studiekring functioneert zelfstandig en regelt alles zelf. In het hele land zijn Studiekringen actief.

Voor meer informatie en aanmelden voor de Studiekring in Holten kunt u terecht bij Lucia Janssen, Studiekring50Holten@gmail.com . Meer informatie vindt u ook op: http://www.studiekringen50plus.nl/

Bron: Holtensnieuws

(Visited 37 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *