Projectkoor voor 50-plussers en liefhebbers van all-time pop en rock classics

ProjectkoorOp woensdag 23 mei en woensdag 30 mei zijn er twee info avonden voor het projectkoor ATTITUDE.

Dit is een koor voor 50-plussers, en liefhebbers van all-time pop en rock classics vanaf de jaren 60. Denk aan bv. Metallica, Golden Earring, Joe Cocker.

Wat kun je verwachten
natuurlijk enige uitleg over hoe we het gaan aanpakken. Daarna gaan we zingen, onder leiding van Dorine Maalcke, dirigent van meerdere koren in en rond Zoetermeer. Lijkt het je wat dan kun je je opgeven voor de stemtesten die op 6 en 13 juni gehouden worden.Dan krijg je ook de eerste nummers.

Vanaf 20 juni gaan we echt beginnen.
Je studeert de nummers thuis in met behulp van midifiles op de computer. De arrangementen zijn minimaal 3 stemmig. En sommige acapella, bv Radar Love. Voorlopig zingen we met een orkestband, maar we hopen dat we ook een band bij elkaar kunnen krijgen. De bedoeling is om het project in april af te sluiten met een spetterend concert, waar we 12 tot 15 nummers zingen, uit het hoofd en met een mooie presentatie.

Nee, geen ingewikkelde dansjes maar wel wisselende creatieve opstellingen waarin iedereen, en vooral de muziek, tot zijn recht komt.

Als je dus 50+ bent, je kunt zingen of een instrument bespelen, je bent Born to be Wild, je kunt zelfstandig studeren, en je hebt n attitude, dan ben je welkom op dit dynamische projectkoor.

Voor info, stuur even een mailtje naar: Attitude@gmail.com

De beide info avonden zijn van 20:00u – 21:00u in de Ichtuskerk, Parkdreef 258 Zoetermeer.

Bron: streekbladzoetermeer
Foto: TheDigitalArtist / Pixabay

(Visited 198 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *