Op dinsdag 24 april een Open Podium voor 50-plussers in Winschoten


Cultuurhuis De Klinker en VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, organiseren op dinsdag 24 april een Open Podium voor 50-plussers.

Het Open Podium wordt georganiseerd in het kader van Kunst op Stee, de culturele actiemaand voor ouderen in Groningen. Aanvankelijk werd het Open Podium op 17 april georganiseerd, maar in verband met het overlijden van burgemeester Pieter Smit is besloten deze te verplaatsen naar 24 april.

Iedereen tussen de vijftig en honderd jaar is uitgenodigd om zijn of haar kunsten te vertonen tijdens het Open Podium in De Klinker. Hannelore Duynstee van VRIJDAG: “Alles kan en mag; een solo-presentatie, optreden met een koor, band of toneelclub, een dansact, poëzievoordracht… Dus ben jij een ‘plusser’ en heb je altijd al eens op de planken van een echt theater willen staan? Doe mee aan het Open Podium en deel je talent!”

Aanmelden
Deelname is gratis en aanmelden kan tot uiterlijk 23 april via openpodiumwinschoten@gmail.com. Zo snel mogelijk daarna wordt het programma samengesteld en krijgen de deelnemers bericht. Elke presentatie mag maximaal 10 minuten duren. Voor de technische voorzieningen wordt gezorgd.

Bron: groningerkrant
Foto: Libracesp/pixabay

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *