Kom kennismaken met een uniek woonconcept voor 50 – plussers

Vereniging Sous-Venir zet de deuren open op de Landelijke GemeenschappelijkWonendag 19 mei 13-16.00.

In het hart van de voormalige kloostertuin in de wijk Zandberg te Breda huist vereniging Sous-Venir. Dit is een woongroep voor 50-plussers. De vereniging Sous-Venir bestaat inmiddels ruim 19 jaar. Wij wonen individueel en respecteren elkaars privacy. Door het onderhouden van onderling contact, behulpzaamheid en deelname aan gezamenlijke activiteiten geven wij inhoud aan ons lidmaatschap van de woongroep. Denk hierbij aan koffieochtenden, filmclub, eetcafé, spelletjesavonden en de tuin.

Het complex bestaat uit 26 drie-kamer appartementen met een lift, gemeenschappelijke ruimte (de ‘huiskamer’) en een eigen beschutte tuin. De inkomensgrens voor sociale huurwoningen is van toepassing.

De huisarts, de tandarts, fysiotherapie en de bushalte zijn praktisch voor de deur, winkels zijn op loopafstand.

Is uw interesse gewekt?
Bezoek dan deze open dag op zaterdag 19 mei van 13.00-16.00 uur op de Benedictinessenhof nr.5. De koffie staat klaar.
Er zullen bewoners zijn om u te vertellen wat het wonen in de woongroep inhoudt, en er zijn enkele appartementen te bezichtigen.

Mocht u helaas niet kunnen komen op deze open dag en heeft u wel belangstelling of wilt u meer informatie bezoek dan onze website: www.sousvenir.nl of neem contact op met de Toelatingscommissie per e-mail: info@sousvenir.nl

Bron: stadsbladbreda
Foto: charloisporto/pixabay

(Visited 165 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *