Fiets- of Wandeltocht in Amersfoort

WandeltochtDe vrijwilligers van Plussers Sport Amersfoort (PSA) organiseren in samenwerking met de Amersfoortse Buurtsportcoaches op zaterdag 28 april voor de 30e keer de wandel- en fietstocht.

Deelnemers kunnen een prachtige wandeling maken van 2 uur met een pauze halverwege of een fietstocht maken van 30 of 40 kilometer. Na afloop is er zoals altijd een gezellig programma met het duo De Jongens.

Start- en eindpunt is dit jaar de Martuskerk aan de Copernicusstraat 18.

De wandelaars starten om 10.15 uur en zij kunnen meelopen met een gids. Vanaf 10.00 uur start de fietsroute van 40 kilometer en om 10.30 uur de fietsers met een fiets zónder ondersteuning (30 km) De fietsers met e-bike voor de 30 km starten om 11.00 uur.

Het middagprogramma is extra feestelijk vanwege de 30ste editie. Het start om 13.15 uur en er is een quiz, een loterij met mooie prijzen en de muziek wordt verzorgd door het vrolijke duo De Jongens. Tegen 15.30 uur is het afgelopen. Iedereen kan aanschuiven bij dit middagprogramma.

Ieder jaar doen zo’n 200 sportieve 50-plussers mee aan dit evenement. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal. De kosten zijn € 5,00 per persoon. Hiervoor ontvangt men een routebeschrijving en na afloop een gratis consumptie, een verrassing en een bon voor de loterij.
Inschrijven kan nog, via de mail: seniorensport@sro.nl

Als u meer informatie wilt of u wilt zich via een inschrijfformulier inschrijven, kunt u bellen met coördinator Heleen Zuiderduin: 06-17455323.

Bron: destadamersfoort
Foto: Antranias/Pixabay

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *