Donderdag 21 juni 2018 de jaarlijkse ‘Sporteldag’ voor 50-plussers in Zulte

sporteldagStilstaan of stilzitten is achteruit gaan. Bewegen moet, voor elke leeftijd. Daarom organiseert de gemeentelijke sportdienst op donderdag 21 juni 2018 de jaarlijkse ‘Sporteldag’ voor 50-plussers.

Tijdens deze Sporteldag kunnen actieve en, bij voorkeur, minder actieve 50-plussers kennis maken met allerlei leuke én laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten, afgestemd op 50-plussers: seniorengym, curvebowls, badminton, drums alive, dat is op een zitbal trommelen op maat van de muziek, én een mooie wandeltocht van twee uur in en rond Zulte.

Ook komt het Sportelteam van Sport Vlaanderen in de namiddag langs om aan de hand van enkele testjes te kijken hoe het is gesteld met de motorische vaardigheden. Zij geven tegelijk gratis persoonlijk beweeg- en sportadvies aan alle deelnemers.

Praktisch
Wanneer: donderdag 21 juni 2018 van 9 tot 15.30 uur
Waar: sporthal Zulte, Waalstraat 118, Zulte

Prijs: €5, sportverzekering, drinkyoghurt, stukje fruit, soep, koffie en koekje zijn inbegrepen.
Inschrijven: via de gemeentelijke website www.zulte.be (onderaan vind je een icoontje ‘online inschrijven’) of persoonlijk aan de balie vrije tijd, Centrumstraat 8, Zulte-Olsene tot uiterlijk maandag 11 juni 2018.

Bron: nieuwsblad
Foto: petegentzler

(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *