Danscafe voor 40+ 50+ 60+ singles De Cactus

Zaterdagavond 3 maart organiseert relatiebureau Dating Oost voor singles die al ietsje ouder zijn een gezellige uitgaansavond bij muziekcafe De Cactus aan de Pastoriestraat.

Hebben singles zo na de feestdagen, en nu het voorjaar er weer aankomt, extra zin om er weer op uit te gaan? Of denken zij misschien weer aan een relatie. Is dit zo? Matchmaker Getty Schepers van Dating Oost weet dat singles zich tijdens de feestdagen extra eenzaam kunnen voelen. “Gelukkig wordt men ook veel uitgenodigd door vrienden en familie, maar ik weet dat er echt mensen alleen hebben gezeten met kerst. Dat kán toch eigenlijk niet; dat is ongelooflijk triest. En ja, tegen de tijd van de zomer wordt iedereen, wij ook, een beetje opgeschrikt vanuit de winterdip en heeft men er weer zin in, zo ook alleenstaanden. Wij zijn met onze singlescafe’s al ruim 13 jaar succesvol. Men weet dat wij direct bij de entree staan om onze gasten op te vangen; dan is de drempel al ietsje lager. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust. Want dat het een stap is om te nemen om in je eentje naar een singleparty te gaan, dat snapt iedereen.”

Wat is een singlescafe?
“Gezelligheid, kopje koffie, lachen, kletsen, hapje, drankje, borrelen, dansen, maar dan alléén voor singles”, legt Getty Schepers uit. “Op het eind van de avond mogen de gasten van De Cactus ook naar binnen”, lacht ze, “de avond is echt besloten. Doelgroep is alleenstaanden van ±40 tot 67 jaar. Het is géén datingavond! Voor wie wil daten verwijzen we naar onze datingsite of relatiebemiddelingsbureau.”
Eigenaar Erwin Kwakman van De Cactus vindt dit initiatief van een singlescafe heel bijzonder en ziet hier ook een verbindende factor met zijn collectie van ruim 1000 singles die achter de draaitafel liggen. “De gasten mogen ook hun eigen singletjes meenemen en deze worden dan gedraaid. En vanzelfsprekend verzoekplaatsjes aanvragen. Het wordt een gezellige avond, dat beloof ik ze.”

Zaterdagavond 3 maart 2018 singlescafe bij Muziekcafe De Cactus, Pastoriestraat 37, 7551 DJ Hengelo. Aanvang 20.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Nette kleding gewenst. Entree €12,50 incl. koffie en lekkere hapjes. Heel graag gepast betalen, vraagt de organisatie, dit vermindert een wachtrij bij de entree.

Voor meer informatie kan vrijblijvend gebeld worden met Dating Oost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl

(Visited 540 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *