Bowling voor 50 plusser in Zoetermeer


Heeft u weleens overwogen om te gaan bowlen? Dan is dit wellicht het moment om eens de stap te nemen en gezellig te komen bowlen.

Door 50-plussers wordt er op de maandag en/of dinsdagmiddag gebowld in de bowling van het Westerpark in Zoetermeer. Fanatiek? Helemaal niet. Gezelligheid staat bovenaan, maar een competitief element is zeker aanwezig. Uiteraard zijn er per persoon en per team ook kleine prijsjes te verdienen.

Meedoen kan iedereen, je hebt (zeker in het begin) geen aanschafkosten voor bal en schoenen. Die zijn gratis te verkrijgen in het bowlinghuis. En al doende leer je het bowlen onder de knie te krijgen.

Er worden van september tot en met december (najaarsleague) en van januari tot en met april (voorjaarsleague) 13 middagen gespeeld. Per middag 3 games in teams van drie personen.

Wil je meedoen, dan kost dat €75 per league.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust even contact op met Wim van Enkhuijzen, coördinator bowlen, telefoon 06-12342589 of via de mail (wim.v.e@ziggo.nl) voor alle vragen die er nog mochten zijn over deze middagen.

Of kom op één van deze middagen een keer langs om een kijkje te nemen. Vraag dan naar ondergetekende voor nadere informatie.

Graag tot ziens.
Wim van Enkhuijzen

Bron: Streekblad Zoetermeer
Foto: Skitterphoto/ Pixabay

(Visited 105 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *