Samen met je kleinkinderen luisteren naar mooie voorleesverhalen

Vanaf zaterdag 17 november is de Sint weer in het land. De Boekenberg wordt natuurlijk niet vergeten door de goedheiligman. Tijdens het voorleeshalfuurtje op woensdag 28 november zullen er twee pieten aanschuiven voor de leukste sinterklaasverhalen. Op zondag 2 december kunnen opa en oma samen met de kleinkinderen luisteren naar de avonturen tijdens Samen op zondag.

Voorlezen met Piet (3-7 jaar)
Elke woensdag wordt er tussen 14.00 en 14.30 uur voorgelezen op de jeugdverdieping van Bibliotheek de Boekenberg. Op woensdag 28 november is er een speciaal voorleeshalfuurtje, want er zullen twee pieten aanwezig zijn. Aanmelden of een kaartje kopen is niet nodig. Schuif gezellig aan!
Woensdag 28 november | 14.00-14.30 uur | Gratis

Samen op zondag (50+) met kleinkinderen!
Iedere eerste zondag van de maand wordt er een gezellige activiteit voor 50-plussers georganiseerd in Bibliotheek de Boekenberg. Op zondag 2 december kun je om 13.00 uur samen met je kleinkinderen luisteren naar mooie voorleesverhalen. Piet is aanwezig en maakt er een echt voorleesfeest van. Deelname is gratis, maar vergeet jezelf en jouw kleinkinderen niet aan te melden. Dit kan door een gratis entreebewijs te bestellen bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl
Zondag 2 december | 13.00-14.00 uur | Gratis, wel aanmelden

Bron: Nissewaard De Botlek
Foto: dassel / Pixabay

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *