Luxe en comfortabel: Knarrenhof in Katwijk

KatwijkKrasse Knarren is blij met de kans voor bijzondere seniorenhuisvesting in Rijnsburg. De gemeente liet onlangs weten dat Stichting Knarrenhof onderzoekt of de voormalige Julianaschool en Vijverhofschool aan de Korte Vaart een optie is voor seniorenhuisvesting.

De lokale bewonersgroep in Katwijk gaat de komende maanden samen met de experts van de landelijke Stichting Knarrenhof, een plan maken. Het is de bedoeling dat ook de toekomstige bewoners hierin meedenken en dat er zowel koop-, huur- en sociale huurwoningen komen.

Krasse Knarren wil voor 50-plussers een hof creëren vanuit de gedachte van goed nabuurschap en zo ontworpen dat de bewoners er zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen.

Toekomstige bewoners
Als eerste moet de groep toekomstige bewoners in beeld gebracht worden. Krasse Knarren heeft al een inventarisatie van belangstellenden. Men kan zich nog steeds aanmelden. Bij de website www.knarrenhof.nl kunt u zich inschrijven (éénmalige bijdrage 15 euro) en bij de Krasse Knarren via mailadres: 50plusinkatwijk@gmail.com (gratis) kunt u meer informatie opvragen.

Bron: allesoverkatwijk
Foto: bimiel / Pixabay

(Visited 149 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *